1975 óta a babákért!
BIO gazdálkodásról

A babák megfelelő fejlődéséhez, növekedéséhez és az egészséges táplálkozáshoz nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű élelmiszer. Fontos számunkra a babák egészséges táplálkozása, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy az ételeink a legjobb minőségűek legyenek. A termékeinknél felhasznált BIO alapanyagokat a legnagyobb gondossággal válogatjuk össze, különös figyelmet fordítunk a feldolgozási folyamat ellenőrzésére és minőségére.

Minden BIO bébiétel kiváló minőségű, ökológiai gazdaságból származó alapanyagokból tevődik össze. Csak melegítsük fel meleg vízben és már tálalhatjuk is. Egyszerű, gyors és tele van minőségi BIO alapanyagokkal. Az egészséges fejlődéshez nélkülözhetetlen a megfelelő folyadék bevitel. A BIO alapanyagokból előállított BIO bébi italok létfontosságúak a gyermekek egészséges fejlődéséhez.

A granulált BIO tea friss BIO gyümölcsökből készül, amely optimális a babák számára. Már egy hetes kortól alkalmas a csecsemők számára. A babák szervezetének szüksége van arra, hogy folyamatosan gondoskodjunk napközbeni folyadékpótlásról. A probiotikus baktériumok tevékenységét a prebiotikus rost- és tejcukor segítik.

Az ökológiai gazdálkodás az őseink tapasztalatainak felhasználásával valamint a legújabb tudományos információk és technológiák alkalmazásával jön létre. Manapság a BIO termékek előállítását a modern mezőgazdaság és élelmiszeripar jellemzi. A termelők tiszteletben tartják a növények, állatok és a föld harmóniáját. Az ökológiai gazdálkodás védi a természeti és környezeti erőforrásokat, segít megtartani ezek egészséges egyensúlyát.

A NOVOFRUCT SK, s.r.o., mint gyártó termékei közt a BIO bébi ételek széles választékban megtalálhatóak. A felhasznált alapanyagok minden esetben ökológiai gazdaságból származnak.

A babák megfelelő fejlődéséhez, növekedéséhez és az egészséges táplálkozáshoz nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű élelmiszer. Fontos számunkra a babák egészséges táplálkozása, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy az ételeink a legjobb minőségűek legyenek. A termékeinknél felhasznált BIO alapanyagokat a legnagyobb gondossággal válogatjuk össze, különös figyelmet fordítunk a feldolgozási folyamat minőségére. 

Minden BIO bébiétel megfelel a BIO minőségi tanúsítványoknak.