1975 óta a babákért!

1975 óta a babákért!

Import Trade Hungary Kft.

Az Import Trade Hungary Kft. 2008-ban alakult 100%-ban magyar vállalkozás. Cégünk a kezdetekkor az OVKO bébiételek forgalmazását, és megismertetését tűzte ki célul.

A márka fejlődése a mai napig töretlen. A megnövekedett vásárlói igények miatt 2010-ben már egy saját márkát is elkezdtünk gyártatni, majd 2011-től a gyár konzervjeit is forgalmazzuk. Az OVKO márka a magyar bébiétel és desszert piac harmadik legnagyobb résztvevőjévé nőtte ki magát.

Cégünk üzletpolitikája, hogy kiváló minőségű árut szolid áron biztosítsunk a vásárlóink számára.

Az OVKO mára elfogadott márkává lépett elő, az anyukák keresik és büszkén mondhatjuk, hogy már nagyon sok családban a második gyerek is ezen a márkán nő, és erősödik. Az OVKO bébiételeket a világ számos országában megtalálják a vásárlók Szlovákiától Franciaországon és Anglián keresztül egészen Japánig.

A sikeressége a mindig megbízható minőség és a hozzá tartozó kedvező ár.

Az Ovko 1975 óta a babák szolgálatában áll és már védjegyévé is vált. Legyen Ön is tagja az „Ovko családnak”, vegye a gyermekének termékeinket és keressen minket a boltok polcain is. Folyamatos információkkal, nyereményjátékokkal és akciókkal várjuk az Ovko facebook oldalán.

Bármilyen kérdés merülne fel Önben keressen minket bátran, állunk rendelkezésére:
Mobil: +36 20 487 0366 | E-mail: ith(kukac)ithkft.hu | Web: www.ithkft.hu