1975 óta a babákért!

Néhány fontos információ Anyukáknak, Apukáknak és minden érdeklődőnek.

Szeretnénk hasznos ötleteket, tippeket megosztani, amelyek jól jönnek minden kezdő és gyakorlott anyukának.

Kérdésed van? Írj nekünk vagy kérdezz meg másokat is facebook oldalunkon. Ha szeretnéd saját tapasztalataid megosztani másokkal, ezt szintén facebook oldalunkon megteheted. Cégünk a kezdetekkor az OVKO bébiételek forgalmazását, és megismertetését tűzte ki célul.

A márka fejlődése a mai napig töretlen. A megnövekedett vásárlói igények miatt 2010-ben már egy saját márkát is elkezdtünk gyártatni, majd 2011-től a novofruct gyár konzervjeit is forgalmazzuk. Az OVKO márka a magyar bébiétel és desszert piac harmadik legnagyobb résztvevőjévé nőtte ki magát. Cégünk üzletpolitikája, hogy kiváló minőségű árut szolid áron biztosítsunk a vásárlóink számára.

Az OVKO mára elfogadott márkává lépett elő, az anyukák keresik és büszkén mondhatjuk, hogy már nagyon sok családban a második gyerek is ezen a márkán nő, és erősödik. Az ovko-logobébiételeket a világ számos országában megtalálják a vásárlók Szlovákiától Franciaországon és Anglián keresztül egészen Japánig. A sikeressége a mindig megbízható minőség és a hozzá tartozó kedvező ár.

Az Ovko 1975 óta a babák szolgálatában áll és már védjegyévé is vált. Legyen Ön is tagja az „Ovko családnak”, vegye a gyermekének termékeinket és keressen minket a boltok polcain is.

Ovko csapata.